Afgelopen jaar heeft Armand de inrichting en vormgeving van onze website verzorgd. Van platte tekst naar een passend en aansprekend ontwerp. Armand weet wensen en eisen heel goed te vertalen met een super resultaat. Goed bereikbaar, snelle acties, korte lijnen. En heel belangrijk, goede instructie om vervolgens zelf te werken aan de content.
De website groeit en dat vraagt in de toekomst om aanpassingen van het ontwerp ook dan kunnen we rekenen op Armand!

Armand van 'de Webstrateeg' is enthousiast, behulpzaam en reageert snel bij vragen of aanpassingen. Met zijn samenwerking hebben we een prachtige professionele nieuwe website weten te realiseren waardoor mijn doelgroep zich direct aangesproken voelde.

Met de hulp bij de SEO campagnes zijn we als bedrijf veel zichtbaarder geworden en dit heeft bijgedragen aan een flinke klanten groei. Erg dankbaar voor zijn hulp!

Vorig jaar hebben wij de website voor onze nieuwe praktijk laten ontwerpen door De Webstrateeg. Wij zijn zeer tevreden met het oog voor detail en het enthousiasme van Armand. Het eindresultaat is de moderne en professionele uitstraling van onze website. De samenwerking verloopt nog steeds goed en de afspraken worden altijd nagekomen.

Armand van Houten en Marcel de Boer hebben samen voor mij een website gemaakt waar ik heel blij mee ben. Het geheel heeft een goede uitstraling en is overzichtelijk.  Ik noem zowel Armand als Marcel omdat zij een top samenwerking hebben. Ze schakelen snel en goed, zodat ik geen vertaalslag hoefde te maken van ontwerp naar techniek of omgekeerd. Armand hield me ook op prettige wijze bij de les als ik content aan moest leveren, want zonder content geen website! Als ik nog een keer een website wil ontwikkelen schakel ik zeker Armand in.

Ik heb Armand ingehuurd voor diverse projecten. Hij heeft een enorme kennis van zaken, is super snel en scherp als het gaat om online communicatie.
Hij is een echte specialist als het gaat om de laatste technieken, een echte expert en ik kan hem zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele webbouwer.